Sesongen er ikke over – det gjenstår et tittel til! – ØIF Arendal

Sesongen er ikke over – det gjenstår et tittel til!

Joda, alle kamper sesongen 2018/19 er spilt. Og selvsagt er resultatene ute på banen de aller viktiste. ØIF Arendal har imidlertid målsetting om å bli en Champions League-klubb. Da må alle driftsområder nå Champions League-nivå. Nå venter vi spent på eliteseriespillernes "dom", hvem blir årets arrangør 2018/19?

La det være sagt med en gang. Elverum har nesten hatt hegmoni på tittelen – årets arrangør i Eliteserien. Vi tror de har vunnet den 5 år bare avløst av et nyopprykket Kollstad våren 2016. Det sier alt om hedmarkingenes fantastiske håndballshow i Terningen Arena – over tid.

Men jammen synes vi at vi har «skjerpet» oss i Sparebanken Sør Amfi også. Og som i år var vi også spent i fjor, kunne ØIF Arendal utfordre de hvite og sorte på håndballarrangementet? Svaret var ikke som vi ønsket oss. Elverum var best også sesongen 2017/18.

Vi har svart med nye konsepter, temaer, røde og svarte kulliser, sågar et rødt gulv. Og publikum har svart til rekordmange tilskuere i Sparebanken Sør Amfi.

I fjor fikk vi beskjed om at det antagelig var stemningen i Terningen som overgikk Sparebanken Sør Amfi og som ga nok en «tittel» til hedmarkingene.

Midtveis juni er det festmiddag i Norsk Topphåndball. Da blir årets lag, årets publikumsfavoritt, årets dommere, ja, det meste at tituleringer offentliggjort.

Elverum har virkelig inspirert oss til den utvikling vi har gjort på arrangementsiden. Med dyktige dugandsmedarbeidere og med en offensiv og nytekende administrasjon. I det siste har ØIF Arendal også blitt inspirert av Kolstads offensive satsning og nye hall. Drammen som tenker virkelig stort når det gjelder ny hall. Nærbø som får veldig mye ut at relativt trange kår.

Så gjenstår det å se hva håndball-Norges «dom» er. Kan vi klare å gå forbi «lærermesteren»? De hvite og svarte fra Hedmark? Eller henter de det hjem igjen for 6. gang?

Midtveis juni får vi beskjed.