– Egentlig har det vært en kul sesong – ØIF Arendal

– Egentlig har det vært en kul sesong

ØIF Arendals svært lovende sisteskanse, André Bergsholm Kristensen var skuffet over at det ikke ble finaletriumf i sluttspillet, men når han får finalene litt på avstand, er han fornøyd med det han har opplevd i debutsesongen i ØIF.

Etter finalen hadde han en god prat med Elverums Morten Nergaard, målvakten som nå legger opp og som har vært en viktig faktor til hedmarkingenes suksess de siste sesongene. Kanskje hentet Bergsholm Kristensen også noen råd fra troféjegeren i løpet av samtalen …

I den tredje finalen reddet Bergsholm Kristensen to nye straffekast. I løpet av sesongen har han blitt en yndling blant publikum, som ikke minst er på grunn av hans egenskaper på straffekast.

Når han får litt tid på seg til å reflektere over sesongen, så er han helt klar på at det har vært bedre enn han hadde forventet. Han er seriemester og har spilt sluttspillfinale, i tillegg hentet drøssevis med erfaring som han kan nyte godt av i de kommende sesongene for 19-åringen fra Sandefjord.

 

Han beskriver sesongen som lærerik.

– Egentlig har det vært en kul sesong, sier han.

– Det har vært et helt nytt lag, et nytt sted å bo, ny skole, nye mennesker rundt meg, og jeg har måttet forholde meg til det å bo for meg selv for første gang. Dette har gjort at jeg har lært meg mye om meg selv og hvordan jeg skal takle de ulike situasjonene, forteller han.

 

Den siste halvdelen av sesongen har vært bedre enn den første halvdelen, mener han. Han føler fortsatt at det er mye mer å gå på før han er på sitt maksimale nivå.

– Men til å være den første sesongen i ny klubb og i eliteserien, og med de opplevelsene det har vært, så må jeg si meg tålig fornøyd med sesongen, smiler han.

 

Eksamen på håndballbanen er over for denne gangen. Nå er det andre eksamener som skal tas, på skolebenken. Han innrømmer at han synes det skal bli godt å bli ferdig med skolearbeidet for å kunne sette alt fokus inn på å bli en bedre håndballmålvakt.

Men hva med neste sesong? André vil bli en bedre målvakt og ta nye steg, men hva han skal gjøre utenom håndballen, ja, det er han litt usikker på ennå.

– Jeg ønsker å ha fullt fokus på håndballen. Mulig jeg blir å jobbe litt også. Ellers er det mulig jeg kanskje bare tar et par fag på skolen, bare for å ha noe annet å drive med, sier han.

Vi gleder oss til å følge André videre!