– Den uttalelsen er en kjempemotivasjon – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

– Den uttalelsen er en kjempemotivasjon

Elverum-trener Michael Apelgren var med på å gi ØIF Arendal ekstra motivasjon etter kampen. En uttalelse i direktesendingen til TV2 brukes av ØIF-guttene som motivasjon.

Etter den andre finalen sa nemlig Apelgren at de ønsket revansj for at ØIF hentet seriegullet i Terningen Arena og kunne feire der. Nå vil de feire sluttspillgull i Sør Amfi. Det vil ØIF-guttene selvsagt ikke ha noe av.

– For oss er den uttalelsen en kjempemotivasjon. De skal ikke komme hit, tro at de kan leke seg til gull på vår hjemmebane. Det vil være helt uakseptabelt, forsikrer Jesper Munk.

– Vi har sagt vi ikke skal tape hjemme, og vi tapte den forrige hjemmekampen mot dem. De skal ikke skje igjen. Vi skal ikke slippe oss nedpå igjen, lover Munk.

 

ØIF ligger under 0-2 i best av fem-serien, som vil si at Elverum kun trenger å vinne en kamp til før de er sluttspillmestere for åttende gang på rad.

Jesper Munk erkjenner at det nå er alt eller ingenting for ØIF. Seier – laget er med videre og sikret minst en kamp til. Tap – sesongen er over – slutt – finito …

– Det er nå vi skal vise hva vi er gjort av. Nå er det viktig at vi slipper oss løs, gi enda mer i duellene. Og nå er det viktig at vi også får vekk alle de tekniske feilene, påpeker Jesper.

 

ØIFs danske strekspiller har også rosende ord om motstanderen å komme med. Han har ingen problemer med å innrømme at Elverum har vært et bedre lag i de to første kampene.

– Ja, Elverum har vært flinke til å utnytte de feilene vi har gjort, straffet oss hardt for det. Vi må erkjenne at de har vært bedre enn oss. Nå er det på tide at vi legger vekk de feilene, og at vi viser at vi er best. Nå må vi finne frem ATTITYDEN igjen og gi 120 prosent i alt vi gjør, slår Jesper fast.