Det er fremdeles mulig, oppgaven har bare blitt litt større! – ØIF Arendal

Det er fremdeles mulig, oppgaven har bare blitt litt større!

Det står 2-0 i kamper. Elverum har overtaket og spilt seg til hele tre matchballer. Men tror du finaleoppgjøret er over? Det tror ikke vi. Og selv om Elverum er gode, handler det først og fremst om å finne tilbake til eget toppnivå.

La det være sagt med en gang. Elverum har med de to første kampene spilt på seg et solid favorittstempel. Det å lede 2-0 i oppgjør er så bra det kan bli. Og mens de hvite og sorte «strutter» av selvtillit og beskriver seg selv til å være «on fire», er det helt motsatt på vår banehalvdel.

Men er det ikke også her at mulighetene ligger? Nå har gutta i svart og rødt underprestert i to kamper på rad. Enten fordi vi «ikke er i form». Eller kanskje til og med fordi Elverum er så gode, at de ikke tillater oss å være bedre. Eller kanskje til og med en kombinasjon av dette?

Det spiller ingen rolle. Og tingene er så langt fra håpløst. Det er bare krevende. Vinner ØIF Arendal hjemmekampen på søndag. Er man bare en kamp fra å utligne Elverums ledelese på 2-0. Selv om ordet «bare» kan være en understatement i denne sammenheng, så er det så absolutt godt innenfor rekkevidde. Idretten er full av slike «turnover».

Kanskje krever det at gutta aksepterer situasjon og mobiliserer en fanden i voldskhet hvor innsats og «galskap» kompenserer for finesser. Nå står skriften på veggen, bare seier er godt nok for at sesongen ikke skal være over allerede søndag. Det bør mobilisere noe vi ikke har sett så langt. Ønske om å vise seg fra en bedre side enn siste to kamper er nok aller sterkest hos gutta på banen.

Vi tror de er i stand til å snu dette, selvsagt tror vi det. De har jo visst slike omstillinger tidligere denne sesongen, flere ganger!

Og for alle oss som elsker håndball, ØIF Arendal og har et hjerte som banker for Arendal og Sørlandet. La oss mobilisere slik at støtten fra tribunen nok en gang setter rekord. Det handler som sørlandsk ære – det må være verdt å stå opp for!

Vel møtt på søndag!