Det er akkurat nå hjelpen fra tribunen betyr som mest! – ØIF Arendal

Det er akkurat nå hjelpen fra tribunen betyr som mest!

Det handler om tro på egne ferdigheter. Selvtillit. Det handler om å finne sin beste versjon av seg selv. Hva kan da være bedre enn å møte et fanatisk og fulltallig hjemmepublikum som støtter byens- og Sørlandets-håndballgutter på jakt etter toppformen akkurat i tide?

Søndagens kamp er kampen denne sesongen hvor klubb, lag og hver enkelt spiller trenger mer støtte fra et fanatisk og fulltallig hjemmepublikum enn noen kamp tidligere.

Drømmen om Champions League, eller kanskje ennå mer, drømmen om å bryte Elverums totale dominans i sluttspill, har fått seg ett realt skudd for baugen. Det står 2-0 i oppgjør.

Det er igjen tid for å vise til fulle at dette laget, klubben og spillerne, har all den støtte det er mulig å gi.

Her kan vi på tribunen så absolutt gjøre en virkelig stor forskjell. Først ved å mobilisere i stort omfang. Ta med venner, familie og kjente på håndballkamp. Ta med barn og unge. Og slipp deg løs. Vi kjemper med ryggen mot veggen. Gutta kjemper med ryggen mot veggen. Og la det være utgangspunktet for den støy og leven vi klarer å mobilisere, kampen igjennom.

Møt i svart eller rødt. Bli med på å lage en ny folkefest, en høylytt folkefest som starten på «the big turover». La gutter som «sliter» i motgang, få kjenne på den fantastiske følelsen som bare helt våre fantastiske supportere kan mobilisere. La oss gi gutta den støtten som gjør aller best, når det trengs som mest.

Kom til Sparebanken Sør Amfi for å vise at vi er 100% bak de håndballgutta, det håndball-laget, den håndballklubben vi er så stolte av!