Reiser til Elverum for å vinne! – ØIF Arendal

Reiser til Elverum for å vinne!

ØIF Arendal-gutta gjennomfører dagens treningsøkt i Sparebanken Sør Amfi. Så bærer det til Elverum for å vinne tilbake hjemmebanefordelen. - Vi har analysert det første oppgjøret flere ganger. Det handler om å få flere til å prestere på et høyere nivå samtidig, forteller Marinko optimistisk.

Elverum leder 1-0 i oppgjør og har med det vunnet hjemmebanefordelen fra ØIF Arendal. Det betyr at arendalittene må vinne minst en kamp i Elverum for å ta vinne årets sluttspill. Med seier på onsdag tar ØIF Arendal tilbake hjemmebanefordelen i første forsøk.

– Etter å ha godt igjennom kampen mange ganger blir det veldig tydelig hva som er den største forskjellen i første oppgjør. Elverum spiller disiponert og vinner på at de gjør mindre feil enn oss, forklarer Marinko.

– Dessuten så presterer Elverum bra hele veien, mens vi har bare noen få spillere som presterer på godt nivå. Vi har endel spillere som har mye å gå på. Kan vi få dem til å fungere tilsammen, så vinner vi i Elverum.

ØIF Arendal reiser til Elverum i kveld.

– Vi reiser etter trening i ettermiddag og ankommer Elgstua utpå kvelden. Det gir oss hele formiddagen i morgen til gode forberedelser inn mot kampen. Helt optimalt.

Og ØIF Arendal reiser ikke hjem igjen før på torsdag formiddag.

– Etter kamper overnatter for å få en skikkelig nattsøvn. Torsdag spiser vi frokost før vi reiser. Dette gjør vi for å hvile og restituere inn mot neste kamp som går i Sparebanken Sør Amfi allerede førstkommende søndag. Det gir oss langt bedre restitusjon enn å kjøre buss hele natten og miste natt til torsdag til restitusjon.

– Dette er en modell vi har fulgt med stor suksess tidligere når vi har spilt avgjørende kamper på  Elverum og med stor suksess.