– En manifestasjon på ØIF Arendals langsiktige planer! – ØIF Arendal

– En manifestasjon på ØIF Arendals langsiktige planer!

Som i semifinalen forsvant hjemmebanefordelen etter første kamp. Og som i semifinalen må det mobiliseres for å hente tilbake initaitivet i finaleoppgjøret. Motstanderen er noen hakk opp fra hva Kolstad leverte. Men den avgjørende seriefinalen i Elverum beviser på alle måter at våre gutter har det "inne" om mange nok har dagen!

Allerede onsdag spiller det andre oppgjøret i årets sluttspillsfinale. Våre gutter reiser på tirsdag for å få den beste oppladningen mulig. Og oppholdet i Elverum blir et av de lengre, ikke før torsdag formiddag reiser laget sørover igjen. Det er selvsagt for å bedre restitusjonsmulighetene etter onsdagens sene kamp.

For det er enklere å restituere i en hotellseng enn det er på busstur hele natten hjem til Arendal.

På samme måte er det viktig for de over 2 000 som var tilstede i Sparebanken Sør Amfi å går å «restituere». Vite at finaleoppgjøret er et langt best av fem oppgjør. Og at mye kan skje i løpet av finalene. Riktig nok var gårsdagens kamp litt motløs, mest fordi vi etter innledningen aldri klarte å kjempe oss ajour. MEN, og det er et riktig stort men.

Det skal ikke så mye bedre forsvarsprestasjon til før målvaktene får den hjelpen de trenger for å redde noen flere skudd. Og det er ikke så mange som skal heve prestasjon sin opp mot nivået til Sondre Paulsen og Martin Lindell, før forskjellen mellom lagene like godt kunne være motstatt.

Og den reaksjonen kan like så godt komme på bortebane i Elverum på onsdag. I går var hedmarkingene bedre enn oss. Men ikke med mer enn fire mål. Og vår påstand er at det er ytterst små marginer og prestasjonshevinger som skal til, så er den forskjellen utlignet. Det handler ikke om at Elverum er «for gode», det handler om at vi ikke var gode nok!

Og mens gutta og trenerne tar tak på den sportslige delen, er det viktig at vi rundt mobiliserer igjen. For sett bort fra det viktigste i går, resultatet ute på banen, var publikum og arrangementet en virkelig manifestasjon på ØIF Arendals langsiktige planer om å vinne titler i all overskuerlig fremtiden.

Det var mektig å se publikums engasjement i bilkortesje, langs veien, før og under kampen. Start restitusjonsarbeidet folkens, onsdag drar noen til Elverum for å hjelpe ringside. For alle andre er det bare å sette av søndagen som kommer. Da skal vi hjelpe gutta ennå noen meter, med en hjemmestemning som setter ny rekord – igjen!

Gratulerer med mye av gårsdagen – vi er da virkelig på riktig vei!