Tror Elverum kommer med nye ess i ermet – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

Tror Elverum kommer med nye ess i ermet

ØIF Arendals trener, Marinko Kurtovic, er overbevist om at Elverum vil komme med nye trekk foran den første sluttspillfinalen.

Marinko er klar på en ting: ØIF må bruke den første hjemmekampen til egen fordel, og de må være påskrudd fra aller første stund.

– Vi møter et godt lag. Da må vi også bruke den fordelen vi har med hjemmebane. Samtidig må ikke spenningen være for høy. Det er utrolig viktig at vi er der mentalt og knepper opp forsvaret. Elverum skal få det vondt, sier Marinko Kurtovic.

 

– Med to lag som kjenner hverandre så godt, er det mulig å ha noe hemmelig for hverandre i en slik kamp?

– Elverum vil alltid ha noen hemmeligheter som de kommer med, nye ess i ermet. Men det gjelder bare for oss å løse det. Det er små detaljer som kommer til å avgjøre, svarer Marinko.

 

Det er også flere ting som Marinko Kurtovic mener vil bli viktig i den første finalen. Han vil se den rette ATTITYDEN, den som har gjort at ØIF har kommet så langt denne sesongen. Og han vil se at energien brukes på riktig måte.

– Vi kan ikke misse hundreprosentsjansene. Vi kan heller ikke sprekke ut av konseptet vårt. Samtidig må vi opp et nivå og vi må være tålmodig når vi er i angrep. Ballen skal i mål, påpeker han.

 

Han håper spillerne spillerne vil gjøre hverandre gode.

– Dette blir tøffe kamper, kamper som publikum vil elske. Nå håper jeg også at det kan bli fylt i hallen med 2.500 mennesker her for første gang. Det fortjener guttene. Tiden er kommet for at det skal skje nå, mener han.