Nå røper de litt av hemmeligheten… – ØIF Arendal

Nå røper de litt av hemmeligheten…

... men absolutt ikke alt! Vi vil at folk møter tidlig på søndag. Og alle som kjører med flagg på bilene, håper vi at vil være med når ØIF Arendal-spillerne kjører fra Clarion Thyholmen kl. 18.30. Da ønsker vi å lage en "kortesje" med biler som følger spillerbussen opp til Sparebanken Sør Amfi, forteller Per Carsten hemmelighetsfull ennå.

Nå ønsker han seg en lang kortesje med biler som følger spillerbussen fra Clarion Hotel kl. 18.30. Da kjører spillerne etter taktiske møter til Sparebanken Sør Amfi for å gjøre siste forberedelser til kampen.

– Vi håper at så mange som mulig blir med på kortesjen, forklarer Per Carsten. Og alle som har flagg håper vi at kjører med flaggene på bilen, slik at gutta virkelig får føle at de er mange på «laget» når vi spiller sluttspillsfinaler.

Per Carsten lover noen overraskelser til kortesjen.

– Ja, vi har noen hemmeligheter i ermet som vi håper at gutta vil sette pris på. Og som vi håper at publikum har lyst til å være med på å oppleve. Derfor håper vi at så mange som mulig er med i kortesjen og at de som ikke kjører med, kommer tidlig til hallen. Aller helst håper vi at mange er på plass så tidlig som kl. 18.40. Det er tidspunktet som vi venter at spillerbussen kjører inn til Sparebanken Sør Amfi.

Det er tydelig at han har flere hemmeligheter å by på Per Carsten og hans team.

– Vi kan garantere stor stemning før, under og etter kampen, smiler han lurt.

– Men vi er helt avhengig av at publikum støtter opp og kommer tidlig. Uten mye folk er det vanskelig å lage fest, ler han.

Så da er oppfordringen servert folkens. Vær tidlig ute til finalekampen på søndag. Da får dere oppleve overraskelser og visst gutta at vi støtter dem hele veien fra Clarion Tyholmen til kampen er ferdig og poengene sikret!

Vel møtt!