Nå kan du vinne superweekend med ØIF Arendal til hele laget ditt! – ØIF Arendal

Nå kan du vinne superweekend med ØIF Arendal til hele laget ditt!

Hva med å se sluttspillsfinalen 19. mai fra VIP-plasser? Foredrag med Marinko Kurtovic? Og bo på hotell fra lørdag til søndag i Arendal? Clarion Tyholmen hotell. Bli med i vår konkurranse så kanskje det er ditt lag som vinner!

Ja, det er helt sant. Vinner du vår enkle konkurranse så kan du ta med deg hele laget ditt til Arendal. Bo på hotell fra lørdag til søndag. Om dere ønsker finner vi treningstid til dere. På kampdagen sitter dere på VIP-plasser og får mat og drikke til kampen. Og kanskje mest spennende av alt, dere får vår fantastiske trener som på et lite foredrag med tema som vi bestemmer sammen.

Alt du må gjøre er å laste opp et bilde av laget ditt her:

http://j.mp/2OiQhU9

Da har du nominert laget ditt. Litt senere blir det en avstemmingskonkurranse og det laget som har flest stemmer vinner – forutsatt at laget holder med og skal heie på ØIF Arendal.

Hotellet dere skal ligge på heter Clarion Tyholmen Hotel (trykk på linken så får dere mer informasjon om det flotte hotellet)

Lykke til!