Generation Handball – avstemmingen starter i kveld! – ØIF Arendal

Generation Handball – avstemmingen starter i kveld!

Er det et av lagene som har kommet til finaleavstemmingen? Eller er et av lagene hvor dine barn/barnebarn spiller i finalen? Det kan du sjekke kl. 20.00 i kveld. Da blir det offentlig hvem som kan vinne turneringsopphold i Generation Handball. Ditt skal også ØIF Arendals elitelag. Og vinneren vil få besøk av elitespillerne under cupen!

29. juli til 3. august går Generation Handball  av stablen i Danmark. Nærmere bestemt Viborg. Turneringen er kjent for sin internasjonale deltakelse og ikke minst for eliteturneringen som spilles pararelt hvert år. Der ØIF Arendals elitelag blant annet deltar.

Nå er det 35 finalelag som kan vinne ØIF Arendal og Generation Handballs konkurranse og bli laget som reiser til Danmark og får gratis deltakelse og overnatting!

Hvem disse lagene er? Det får du svar på kl. 20.00 i kveld ved å følge med på ØIF Arendals Facebooksider.

Og fra kl. 20.00 kan du gå hit (link: http://j.mp/2LtcelB) og stemme frem din favoritt!