Luka Panzas tidligere elever slo ut PSG i Champions League – og sendte bilde til sin tidligere sjef! – ØIF Arendal

Luka Panzas tidligere elever slo ut PSG i Champions League – og sendte bilde til sin tidligere sjef!

Luka Panzas tidligere elever, Filip Ivic og Luka Cindric, spiller for Kielce og i helgen slo de ut selveste PSG i kvartfinalen i Champions League. Luka Panza har vunnet EM for U-landslag med disse spillerne på laget. Det er også ØIF Arendal-trenerens tidligere elev, Luka Cindric, som PSG har bydd 40 millioner for!

At ØIF Arendal har en fantastisk rekrutt-trener er det liten tvil om. Men at elevene hans fra tiden med de kroatiske ungdomslandslagene har nådd så langt som til å bli verdens dyreste håndballspillere, det var det nok få som kjente til. Men det er realitetene.

I helgen vant polske Kielce over selveste PSG i kvartfinalen til Champions League. Det gjør at det polske laget med spillerne som Luka Panza har trent, i sentrale roller. Og etter kampen i Paris sendte de to spillerne denne hyggelige medlingen til sin tidligere trener.

 Luka Cindric er også i ferd med å bli verdens dyrekste håndballspiller. PSG har bydd hele 40 millioner for Luka Panzas tidligere elev. En spillvill håndballovergang om den skjer.

Så ønsker du å bli skikkelig god, er kanskje veien gjennom ØIF Arendals akademi ikke den aller dummeste? Da får du i alle fall en trener som kan skape verdensstjerner!