– Vi har funnet på noe helt unikt! – ØIF Arendal

– Vi har funnet på noe helt unikt!

Reidar, Ole og Per Carsten planlegger søndagens finalekamp. Og de garanterer en ellevill opplevelse. - Folk må komme tidlig til hallen. For da får de oppleve noe som ikke har vært gjort på en norsk håndballkamp, noen gang, lover de i kor. Men så mye mer vil de ikke røpe foreløpig.

– Vi garanterer at det blir mektig. Det kan vi si. Men før vi har fått alt under kontroll, så tør vi ikke røpe så mye mer enn det.

ØIF Arendals arrangementsjef Per Carsten Michelsen er uforholdmessig tilbakeholden til han å være. Han har fått ekstraordinær hjelp av Reidar Christensen og Ole Aasen. Og sammen har de «klekket» ut store planer.

– Vi vil at publikum skal oppleve en finale så unik som den er. Samtidig så har vi lyst til å by på noe som gjør at spillerne blir ekstra stolte og gjennom det er i stand til å mobilisere ekstra med krefter til selve kampen, forteller de.

Og med det utgangspunktet legges det noe noen særdeles spennende planer for søndagen.

– Vi skal fortelle om noe mer utover i uken. Men en ting er sikkert, publikum må komme tidlig til hallen for å få med seg høydepunktene. Hvor tidlig må vi avklare før vi kan annonsere det.

Så gjenstår det å se hva den kreative gjengen har funnet på av ting. Spennende er det i alle fall!