DRØMMEFINALEN!!!!!!! – ØIF Arendal

DRØMMEFINALEN!!!!!!!

Så er det endelig klart! Klart hvem som skal utkjempe de siste slagene i årets eliteserie ... Vet dere det ikke ennå? Har dere lyst til å vite det? Les videre da ...

Det blir en DRØMMEFINALE i sluttspillet.

Mandag kveld slo nemlig Elverum til med seier 36-34 på bortebane over Fyllingen i den fjerde semifinalen. Dermed er det klart for den tredje sluttspillfinalen på rad mellom ØIF Arendal og Elverum.

 

Elverum kjempet seg tilbake i den fjerde semifinalen. De lå bak med fire mål tidlig i kampen, i en første omgang som var svært målrik (sto 20-23 med Elverum i føringen). Fyllingen, med neste sesongs ØIF-spiller Mario Matic som en sentral skikkelse, ga aldri opp. I andre omgang var de i føringen med 30-29, men så glapp det på slutten i jakten på en femte semifinale. Fyllingen kom opp på 34-34, men så kom feilene fra hjemmelaget.
Elverum hadde de nødvendige marginene med seg og vant til slutt 36-34.

Søndag vant ØIF 30-25 over Kolstad. også i den fjerde semifinalen. Begge finalistene vant 3-1 i kamper i sine semifinaler.

 

I seriekampene denne sesongen står ØIF som ubeseiret mot Elverum. Det ble seier på hjemmebane med 25-24, mens seriegullet ble sikret i siste serierunde etter 24-24 i Terningen Arena.

 

I tillegg til drømmefinale, så blir det et skikkelig revansjeoppgjør. Elverum har vunnet de to siste års finaler mot ØIF. Forrige sesong hadde ØIF Elverum i kne, men det holdt ikke helt inn. Den gang vant laget fra Terningen Arena 2-1 i kamper, men denne gangen er det ØIF som har fordel av å ha tre hjemmekamper … Se ikke bort fra at det kan avgjøre alt!
Vi gleder oss!!!!!!!

 

Her kan du lese om hvordan finalene spilles.

Lurer du på om du skal på finalen? Ta en kikk på denne.