Slik spilles finalene! – ØIF Arendal

Slik spilles finalene!

Også i sluttspillsfinalene er det best av fem oppgjør. Og som seriemester vil ØIF Arendal ha fordelen av å starte med hjemmekamp, uansett om motstander blir FyllingenBergen eller Elverum. Første finale er i Sparebanken Sør Amfi søndag om en uke, 12. mai kl. 20.15!

Nå er det klart, ØIF Arendal spiller sluttspillsfinale. Og som seriemester har man med seg «hjemmebanefordelen». I morgen spiller FyllingenBergen hjemme mot Elverum i den fjerde semifinalen. Elverum leder 2-1 og har matchball. Vinner Fyllingen i Bergen, blir det en femte semifinale. Den spilles i tilfelle på torsdag førstkommende.

Slik spilles finalene:

  1. finale søndag 12. mai kl. 20.15 (Sparebanken Sør Amfi)
  2. finale onsdag 15. mai kl. 19.15 (Bergen/Elverum)
  3. finale søndag 19. mai kl. 20.15 (Sparebanken Sør Amfi)
  4. finale onsdag 22. mai kl. 19.15 (Bergen/Elverum)
  5. finale onsdag 29. mai kl. 19.15 (Sparebanken Sør Amfi)

Alle kampene vil vises på TV2.