Første matchball i semifinaleoppgjøret! – ØIF Arendal

Første matchball i semifinaleoppgjøret!

Allerede kl. 15.45 i ettermiddag går semifinale fire i oppgjøret mellom ØIF Arendal og Kolstad. Kampen spilles i Trondheim og for første gang spilles det nå vinn-eller-forsvinn-kamp i semifinalen. ØIF Arendal leder oppgjøret 2-1 og førstemann til 3 seiere, går til sluttspillsfinale.

Gjennom seier i de to siste oppgjørene har ØIF Arendal skaffet seg fordelen av å ha mulighet til to «matchballer». Sist lagene møttes i Trondheim var det en jevn affære. Det ble svart/rød seier med 2-mål. Stillingen ved slutt var 26-28.

I Sparebanken Sør Amfi sist var det en helt annen kamp. Med forsvarskjempen Kenny Ekman tilbake og to målvakter i det umulige hjørnet klare hjemmelaget den utrolige prestasjon å bare slippe inn 14 mål på to ganger tredve minutter! Klubbrekord påstås det uten at statistikken helt kan bekreftes.

Den første kampen i Sparebanken Sør Amfi endte med en solid seier til Kolstad, 23-29. I den kampen fremstod ØIF Arendal ganske energi tomme. Det har de ikke gjort i de to siste oppgjørene.

Kampen i kveld vises på TV2 Sport 2 og har så tidlig start som kl. 15.45. Nå er det å håpe at våre gutter klarer å avgjøre på den første «matchballen». Selv om et tap betyr en ny mulighet på hjemmebane med masse folk, billettinntekter og kiosksalg, så ønsker vi alle en avgjørelse i ØIF Arendals favør på første forsøk. Kolstad er altfor gode til ikke å bruke det sjansene man spiller seg til, for da kan det fort være Kolstad som ender opp i finalen.

Spennende er det også i det andre semifinaleoppgjøret. Både FyllingenBergen og Elverum har vunnet sine hjemmekamper. Det står 2-1 til Elverum i oppgjør og mandag spilles den fjerde semifinalen i Bergen. I likhet med ØIF Arandal har altså Elverum spilt seg i god posisjon, de har også to «matchballer». Skal FyllingenBergen gå videre, må de vinne mandagens kamp i Bergen, samt bryte trenden og vinne i Terningen Arena.

Det er med andre ord svært spennende håndballtider.