Martin Lindell har re-signert med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Martin Lindell har re-signert med ØIF Arendal!

Tidligere i våres ble det klart at ØIF Arendals storskytter Martin Lindell vurderte andre alternativer for sin videre håndballkarriere. Nå har han ombestemt seg. Det blir ØIF Arendal også i kommende sesonger.

ØIF Arendal og Martin Lindell er enige om å forlenge hans kontrakt slik at han skal spille håndball i klubben i flere sesonger.

– Jeg har signert en ett-årsavtale med ØIF Arendal. Men det er antagelig den første av mange slike ett-års kontrakter, forteller Martin Lindell.

– Vi er svært fornøyd med å signere Martin. Han har vært vår viktigste spiller denne våren. Han er en matchvinner som ett hvert lag ønsker seg. Det betyr veldig mye for oss at han blir i klubben fremover, sier ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic.

Martin Lindell varslet ØIF Arendal tidligere i år at han ønsket å fortsette sin håndballkarriere utenfor klubben. Mange tanker og gode tilbakemeldinger senere har han ombestemt seg og varsler nå at han ser for seg mange sesonger i Sørlandsklubben.