– Jeg er super,- super-, superglad! – ØIF Arendal

– Jeg er super,- super-, superglad!

ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic smiler med hele ansiktet. - Jeg er så glad for klubbens del og jeg er like glad for Martin. Jeg er bare superhappy. Martin betyr enormt mye for oss. Han har vært vår beste spiller under hele sluttspillet og han er en skikkelig matchvinner. Dette er så fantastisk.

Å si at hele Arendal har «stått på hode» er kanskje å dra det litt langt. Men det er jammen ikke langt unna. Da Martin annonserte at han kikket på alternativer til spill i Arendal var det mange som ble engasjerte seg.

– Martin har betydd enormt mye. Han er en matchvinner som nettopp har gitt ØIF Arendal slike matchvinner prestasjoner flere ganger. Sluttspillet i fjor i Drammen er et godt eksempel. Det er også flere gode eksempler fra avgjørende kamper mot Elverum. Han er en sånn spiller du elsker å ha i laget.

Marinko Kurtovic er full av lovord.

– Jeg er ikke bare glad på klubbens vegne. Jeg er også glad på Martins vegne. Jeg tror oppriktig at ØIF Arendal er riktig destinasjon for hans videre utvikling. Han er forrykende god og han har samtidig potensiale for å bli ennå bedre. Det skal vi ta ut sammen.

– Hos oss får han trene med de beste. Han får også spille Europacup på høyt nivå og ikke minst spille mange spennende og tøffe kamper med stor presisje og mye trykk. Akkurat sånn toppspillere ønsker.

Marinko Kurtovic mener det er mange å takke for helomvendingen.

– Vi må takke klubben, alle fans som har gitt Martin gode tilbakemeldinger. Ikke minst må vi takke hans lagkamerater og Martin selv. Vi er strålende fornøyd med hans beslutning. Fornøyde og stolte.

Han mener også at Martins beslutning er en bekreftelse på det prosjektet som pågår i ØIF Arendal.

– Det viser at vi som klubb jobber rett. At han revuderer sin beslutning viser at han har tro på prosjektet i Arendal. Vi må takke både spillere, klubb og Martins familie for at det ble som det ble.

Det blir tøff konkurranse om spillerposisjoner til neste sesong Marinko?

– Jeg tenker at konkurransen er bra for en toppklubb. Man skal aldri føle seg for sikker. Gjør man det blir man fornøyd og utvikliger seg ikke nok. Man skal alltid bruke hver økt til å bli bedre. Konkurransesituasjon gjør noe med det.

– Dessuten kan vi rokere mye mer. Vi blir uberegnlige å møte. Motstanderen vet ikke hvem du får på venstre back, på midt back eller høyreback. Den mangelen på forutsigbarhet kommer til å bli ubehagelig for mange.