– Det ble umulig å forlate Arendal! – ØIF Arendal

– Det ble umulig å forlate Arendal!

Tidligere i våres annonserte ØIF Arendals storskytter, Martin Lindell, at årets sesong kunne bli hans siste i Arendal. Nå har han ombestemt seg. - Tilbakemeldingene har vært overveldende. De har fått meg til å tenke om igjen. Hvorfor skal jeg forlate dette? Byen jeg trives i og laget jeg elsker? Bytte det ut mot noe ukjent? Jeg blir, smiler han bredt!

Han har kanskje vært ØIF Arendals viktigste spiller denne våren, Martin Lindell. Og nå er svensken klar for flere sesonger i ØIF Arendal. Forklaringen på helomvendingen er like enkel som den er fantastisk.

– Etter at klubben og jeg annonserte at fremtiden min antagelig kom til å ligge andre steder enn i Arendal, så har tilbakemeldingene vært overveldende. De har rørt meg og fått meg til å gå nye runder på om den opprinnelige beslutningen var riktig.

– Jeg har alltid trivdes godt i Arendal, med laget og byen. Og klubben har varslet hele veien at dørene har vært vidåpne om jeg ville gjøre om på beslutningen. Fans jeg kjenner og mange jeg ikke kjenner har tatt kontakt og fortalt at det er så trist at jeg skal slutte. Det har rett og slett satt igang nye tankeprosesser.

Og det er tankeprosesser som kommer ØIF Arendal til gode!

– Jeg har hatt gode samtaler med mine nærmeste og med min håndballagent. Så har jeg tenkt endel. Og til slutt ble det veldig klart for meg at jeg ikke vil forlate Arendal. Min kjærlighet til byen, laget og klubben er for sterk til å forlate dette for noe nytt som jeg ikke helt vet hvordan kommer til å bli.

For tilbudene og mulighetene har vært mange for det attraktive storskytten. Allikevel velger han å fortsette karrieren i ØIF Arendal.

– Det er få steder som har det publikummet som vi har i Arendal. Stemningen, konseptet, helheten er bare helt fantastisk. Det er en mektig følelse å løpe inn til kamper i Sparebanken Sør Amfi. Og jeg gleder meg til å kunne fortsette med det i sesongene som kommer.

Og han gleder seg til sommer på Sørlandet.

– Vi bor i en fantastisk del av Norge. Å kunne nyte håndballferie på Sørlandskysten er absolutt en av godene ved å spille håndball i Arendal.

Men Martin har ikke planlagt å ligge på latsiden.

– Absolutt ikke. Jeg har mye i min håndball jeg skal utvikle. Både i forsvars- og angrepsspillet. Og jeg kjenner at riktig arena for å gjøre det er her i ØIF Arendal. Jeg har riktig nok «bare» signert en ett-års avtale. Men det er plan at det er den første av mange slike ett-årsavtaler, smiler han.

Nå gleder han seg til avslutningen i sluttspillet.

– Jeg liker best av fem oppgjør. Det har jeg vært med på den gangen jeg spilte i Sverige. Og det med å slåss med samme lag over flere kamper på rad, det skaper sterke følelesler og ikke minst revansjelyst når det går dårlig. Det er slikt både publikum og media elsker!

Og sluttspill skal vi spille med Martin Lindell på laget også i fremtiden!