Keepertrener Åsmund er imponert: – 52 og 70 i redningsprosent! – ØIF Arendal

Keepertrener Åsmund er imponert: – 52 og 70 i redningsprosent!

ØIF Arendal-veteran og målvaktstrener, Åsmund Vaaje Strat, er strående fornøyd med målvaktene i dagens semifinale. - Kristijan har 12 redninger på 23 skudde. Det gir hele 52%. Og ennå mer ekstremt var det med André, han hadde 7 redninger på 10 skudd. Det gir utrolige 70%!

Åsmund er snar til også å berømme forsvarsspillet.

– Det stemte veldig godt mellom forsvar og målvakter i dag. Da får vi slike ekstremt imponerende redningsprosenter.

Han er også imponert over målvaktenes progresjon under semfinaleoppgjøret.

– Prestasjon har blitt bedre og bedre gjennom alle tre kampene så langt. Vi har strevd litt bakerst i de to første oppgjørene. Jeg lar meg imponere av hvordan de lærer av tidligere feil. Samtidig så er det oftest en god sammenheng mellom forsvarsspill og målvaktspill.

– Kristijan står det meste av kampen. Og han gjør en kjempekamp.

– Jeg vurderer dette til å være årsbeste for målvaktene. Jeg har ikke all statistikk i hode nå, men jeg tror jeg har mine ord i behold når den er sjekket også, ler han.