Dette var uvant kost for William – ØIF Arendal

Dette var uvant kost for William

Det har vært begivenhetsrike dager for William Fiala Gjermundnes. Det kulminerte med et gjennombrudd to dager etter 18-årsdagen. Han roses av lagkamerat Sondre Paulsen.

Tre mål og gjennombrudd i ØIF-drakten – det ga en noe uvanlig avslutning på 1. mai for William Fiala Gjermundnes.

Han endte opp i intervju med TV2 på direkten etter kampen, for første gang som ØIF-spiller. Det taklet han på en utmerket måte.

– Knallgøy, helt nydelig, sier han om kvelden for egen del. 

– Nå kan vi avgjøre det til helgen i Trondheim, det ønsker vi også å gjøre, smiler han.

 

Og dagene har vært fulle av begivenheter for unggutten. Mandag fylte han 18, tirsdag fikk han lappen og onsdag fikk han sitt gjennombrudd i ØIF-drakten, da han fikk stå i angrep nesten hele kampen og i tillegg notere seg for tre mål og flere målgivende.

– Ja, det har vært litt som har skjedd denne uka, smiler han. 

Om kampen sier han dette:

– Helt herlig. Jeg hadde litt nerver før kampen, men da jeg kom utpå banen, da var alt glemt. Jeg er meg selv og da er jeg best. Men jeg backes også godt av de andre, forteller han.

 

Sondre Paulsen var en av dem som skrøt voldsomt av unggutten etter kampen. Han mener dette var den ekte debuten for Williams del. De innhoppene fra tidligere kan ikke sammenlignes, mener klubblegenden. 

– Dette var den ordentlige debuten. Det er så kult et han gjør. Han spiller en hele semifinale, uten å ha vært involvert så mye fra før. Det han gjør i dag, det står det stor respekt av. Han er så voksen og viser seg også voksen for oppgaven. I dag viser han hvilket talent han er, sier Sondre.