Det er bare å forberede seg på følelsesmessige karuseller! – ØIF Arendal

Det er bare å forberede seg på følelsesmessige karuseller!

Det har vært skeptikere til årets sluttspillsmodell. Skal man vurdere modellen etter to spilte semifinaler i begge semfinaleoppgjørene, er det imidlertid liten tvil. Modellen inviterer til følelsesmessige karuseller fra fortvilelse til ellevill glede allerede nå!

En av dem som har vist stor skepsis har vært TV2 kommentator og nestor Harald Bredelig. Etter å ha hørt han kommentere returoppgjøret mellom Fyllingen Bergen og Elverum i går, virket all skepsis å ha blitt sendt på dør. Ellevill begeistring av bergensernes revansje og to vidåpne semfinaleoppgjør virket til å ha gjort noe med det.

Så gjenstår det å se om det bare er profesjonaliteten i TV2-ankeret eller om modellen kan komme til å invitere til sluttspillsdramaer som tidligere bare har vært kjent gjennom ishockey her til lands.

For oss som heier på ØIF Arendal er det i alle fall lite tvil om at kommende uker kommer til å by på de samme følelsesmessige karuseller. Det har vi allerede fått kjenne på etter et forsmedelig hjemmetap i første semfinale. For så å hente hjem en borteseier foran nesten 2 000 trøndere og et par arendalitter i midt-Norges hovedstand, Trondheim.

Og sånn kan det altså komme til å fortsette en stund før semifinalene er ferdig. Det står alså 1-1 i begge oppgjøret. Det betyr at det minst blir 4 kamper i begge oppgjør. Muligheten for at det kan dra seg til 5 oppgjør er så absolutt til stede.

Heldigvis bidrar ØIF Arendals seriemesterskap til at vi nå trenger å vinne de to hjemmekampene for å ta oss til finale. Vi har med gårsdagens seier, vunnet tilbake fordelen av å være nettopp seriemester.

Første finale har imidlertid fortalt oss at det er på ingen måte gitt. Og det er også å forvente at temperaturen i oppgjørt vil stige for hver kamp som spilles. Være seg om den spilles på Elverum, i Trondheim, Bergen eller her i Arendal.

Det er sluttspillsfest og vi er så i høyeste grad med. Dagens sluttspillsmodell inviterer til høytidsfest gjennom hele april og mai måned. Det gjelder bare å henge seg på! Så skal du se at modellen gjør flere skeptikere til helfreste fans av den nye modellen!