Ingen streikeproblemer for ØIF Arendal, Kolstad kan få problemer! – ØIF Arendal

Ingen streikeproblemer for ØIF Arendal, Kolstad kan få problemer!

ØIF Arendal har allerede sikret seg flybilletter til både den andre og en eventuell fjerde kamp i Trondheim uten å bruke streikende SAS-fly. Kolstad skal spille kamp i Arendal på onsdag, der kan det dukke opp noen problemer da deler av reisen går med SAS.

SAS piloter er tatt ut i streik. Dette medfører også utfordringer for idretten generelt og håndballen spesielt. Heldivis har ØIF Arendal sikret seg billetter med annet selskap og vil kun i en eventuell fjerde kamp i Trondheim få en noe «kronglete» rute å reise. Men flybilletter er man sikret.

Kolstad varsler at de har opprinnelig SAS på deler av flyruten til kampen som spilles i Sparebanken Sør Amfi onsdag 1. mai. Denne «knuten» står igjen å løse.