– Jeg drømmer om en rød og svart Sør Amfi! – ØIF Arendal

– Jeg drømmer om en rød og svart Sør Amfi!

- Jeg er villig til å gå ned på mine knær. Jeg ønsker så veldig at publikum finner frem en rød eller svart t-skjorte, genser eller noe annet og blir med på å farge tribunen i klubbens farger. Det er sluttspill og det vil kunne bli et kjempe "statement" fra publikum til oss på banen, nærmest ber Marinko før onsdagens semifinale!

– Rødt og svart er vårt DNA. Det er klubbens farger. Det er vår stolthet. Vår historie og vår fremtid. Jeg våkner om nettene og drømmer om en fullstendig rød og svart Sparebanken Sør Amfi. Det ville være helt enormt om folk kunne hjelpe oss med den drømmen, kommer det både formanende og bedende fra ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic.

Han ønsker at ØIF Arendals publikum skal bli like flinke som Nærbøs supportere var og som erkerivalen Elverum er.

– Nærbø kledde egen og vår tribune i blått og hvitt. Ofte når vi spiller hos Elverum er tribunen helt hvit av fans i hvite t-skjorter. Det hadde vært så gøy om vi i ØIF Arendal kunne ta dette steget også. Fått publikum med oss i klubbens egne farger.

Marinko Kurtovic er virkelig offensiv.

– Alle har en svart eller rød t-skjorte eller genser hjemme. Om ikke, så dra å kjøp en billig en. Og finner du noen virkelig billige, hva med å kjøpe flere? Og låne dem bort til venner og kjente på tribunen. Det ville bli så «grymt».

Treneren mener at det vil påvirke gutta ute på banen og prestasjonene der også.

– Ingen tvil om det. Det ville være så mektig å snu seg opp mot tribunen å bli møtt av en hel  rød og svart «vegg». Det vil bety mye for oss, men også være et ekstra moment å håndtere for motstanderne som stiller opp i Sparebanken Sør Amfi. I vårt svarte og røde «fort».

– Jeg vil så gjerne få mane folk til å stille i rødt og svart på ønsdag og i resten av sluttspillet. Gjøre håndball i Sparebanken Sør ennå mer «mektig». Det ville være så fantastisk.

Så publikum, treneren vår har oppfordret oss til å stille i rette farger, da responderer vi vel? Gjør vi ikke det?

Still i rødt og/eller svart på onsdag. Gjør Sparebanken Sør Amfi helt unik – denne kvelden også!