Gir gutta påskeferie og kommer med god nyhet til sluttspillet – ØIF Arendal

Gir gutta påskeferie og kommer med god nyhet til sluttspillet

Det er gått halvannen uke siden gutta kunne juble for avansement til semifinale i sluttspillet. Spillerne har vært i gang siden, men tar nå noen velfortjente fridager.

– Det kan være greit å komme fra hverandre i tre-fire dager. Gutta har fått fri, men de har fått et opplegg de skal følge med egentrening torsdag og fredag. Mandag samles vi igjen, sier hovedtrener Marinko Kurtovic.

Det har vært to harde økter tidligere denne uken, før det ble avrundet med en rolig fotballøkt (ja, helt riktig, gutta spilte fotball hele treninga onsdag). Og guttene satte pris på å ha en litt annen trening før de tok noen fridager.

– For dem som har familie, blir det bra å slappe av litt med sine nærmeste, ta en skitur, eller bare slappe av. Bruker de tiden sunt, så har vi gevinst av fridagene inn i sluttspillet, tror Marinko.

 

Også i fjor fikk spillerne noen dager fri i påsken.

– Jeg tror vi har en dag mer fri i år enn i fjor. Men jeg kunne like gjerne ha ønsket at det ble spilt kamp både onsdag før skjærtorsdag og 2. påskedag. Det gjøres det i andre land, sier Marinko Kurtovic.

 

I tittelen nevner vi en god nyhet.

For det ser ganske lovende ut med Kenny Ekman etter fingeroperasjonen.

Går alt etter planen, kan han være i spill til den første semifinalen mot Kolstad om en uke. Han skal testes inn mot kampen.

– Jesper har fylt den rollen ganske bra. Men det er bra med konkurranse og vi trenger enda mer bredde i troppen i sluttspillet. Det kan fort bli fem semifinaler og vi trenger alle de vi kan få, sier treneren.