Sluttspill: Marinko har valgt Kolstad i semifinalene! – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

Sluttspill: Marinko har valgt Kolstad i semifinalene!

Som seriemester har ØIF Arendal fordelen av å kunne velge motstander i semfinalene i sluttspillet. Det var et vanskelig valgt i følge treneren. - Det var et lite overvekt for å velge Kolstad. Men det var nesten "hipp som happ", forklarer Marinko Kurtovic.

Ser man på sesongens resultater har ØIF Arendal kun hentet 1 poeng av 4 mulige i oppgjørene mot FyllingenBergen. Mot Kolstad ble det en knepen seier på hjemmebane, men tidenes første seier mot Kolstad i Trondheim kom denne i år.

Det blir med andre ord ikke enkelt uansett hvilken motstander man valgte.

Hvorfor Kolstad da?

– Vi hadde en avstemming i garderoben. Det ble et ørlite overvekt for Kolstad. Vi vet at både Kolstad og Fyllingen er gode nok til å slå alle lagene i Eliteserien. Det har de bevist allerede denne sesongen.

Kolstad har hatt en fantastisk høstsesong, men vært svake i vinter før de imponterte stort med å slå Drammen i to strake kamper i kvartfinalene. Hva forteller det oss?

– Kolstad er et meget godt lag. De har en klasse målvakt og både Rasmuss og William bidrar en en skikkelig høyt nivå når de «treffer». Når Kolstad er på sitt beste, da er det svært utfordrende.

– Vi har fordelen av at det blir flere hjemme- enn bortekamper. Det kan være det som bidrar til at vi kan klare å komme oss til den tredje sluttspillsfinalen på like mange år. Men tøft kommer det til å bli.

Og at det kommer til å bli godt besøkte kamper er det ingen tvil om.

– Dette har jo vært årets to publikumslag sammen med Elverum. Så dette kan bli en fantastisk fortsettelse på den sluttspillsreisen som startet med Nærbø, avslutter Marinko Kurtovic.