Håndballpropaganda og maktdemonstrasjon! – ØIF Arendal

Håndballpropaganda og maktdemonstrasjon!

ØIF Arendal er i semfinale i sluttspillet. På veien ditt har kvartfinalistene Nærbø og ØIF Arendal laget en fantastisk håndballpropaganda. Tilsammen har utrolige 5 500 supportere fulgt lagene gjennom tre tøffe kamper. For en start på sluttspillet!

3 kvartfinaler til ende har det vært sluttspillsfest. Og makan til rammer! All ære til jærbuene for den måten de har fulgt opp laget sitt. Og all ære til Svermen og ØIF Arendal supporterne. De har svart på tiltale. Og sluttspillet er bare så vidt i gang.

Ikke mindre enn 5 500 tilskuere tilsammen på tre kamper (!) – wow! To av tre kamper med fulle haller! Og nesten fullt i første oppgjøret. Det kan ikke bli bedre håndballpropaganda enn dette.

Selvsagt er veien til Jæren og Nærbø tung og lang når man er slått ut. Men for en fantastisk propaganda de vite og blå på tribunen har vært med å skape. Selvsagt mest på  hjemmebane med uoffisiell norgesregkord i stemning. Men også i Sparebanken Sør Amfi.

Og jeg håper alle håndballvenner la merke til hvordan våre supportervenner fra i hvitt og blått stod igjen og applauderte også hjemmelaget etter kampen. Det er ikke bare respektfult, det er eksempler til etterfølge for alle håndballsupportere!

Dette var rett og slett aldeles fantastisk, selvsagt også fordi vi skal spille semifinaler etter påske!

Velkommen tilbake!

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes