Avgjørende kvartfinale: – Godt med billetter igjen – ØIF Arendal

Avgjørende kvartfinale: – Godt med billetter igjen

- Det er ingen som skal la være å komme i Sparebanken Sør Amfi i kveld i den tro at det ikke er billetter igjen. For det er godt med billetter igjen, forteller administrasjonssjef Ole Aasen. - Husk at Sør Amfi tar 2 500 tilskuere og vel så det!

Det er forventet rundt 500 jærbuer og nærmere 2 000 sørlendinger til dagens avgjørend kvartfinale i sluttspillet. Men hverken administrasjonssjef Ole Aasen eller Per Carsten Michelsen tror det er noen som kommer til hallen uten å komme inn.

– Sparebanken Sør Amfi har en kjempekapasitet. Og det er svært sjeldent mellom hver gang vi fyller den helt til randen. Den oppleves nok som full fra rundt 1 700 – 1 800 tilskuere og til det fullt på rundt 2 500, forklarer arrangementsjef Per Carsten.

Men de tror begge på godt over 2 000 tilskuere til dagens kamp.

– Det er jo sjeldent at vi får så god hjelp av bortelaget til å fylle opp hallen som vi gjør i denne kampen. Det er ekstra spennende, forklarer Ole Aasen.

Og han melder om rekordstort billettsalg dagene før kampen.

– Vi har solgt flere billetter i forhåndssalg til denne kampen enn til alle sluttspillskampene i forrige sesong til sammen, ler han. – Men altså, det er veldig mange billetter igjen.

Har du ikke kjøpt billetter ennå?

Kjøp billetter i linken herfra.