– Vi skal klare å prestere mye bedre enn det vi har gjort – ØIF Arendal

– Vi skal klare å prestere mye bedre enn det vi har gjort

Det er ikke i tvil om at mye står på spill i den avgjørende kvartfinalen mot Nærbø søndag. Marinko Kurtovic er helt klar på at det meste må bli bedre enn det var onsdag.

Og ØIFs hovedtrener er sikker på en ting, det er nemlig at hans elever skal heve seg når det gjelder som mest mot underdogen fra Jæren.

ØIF har fordelen, som seriemester, å ha siste og avgjørende kvartfinale på hjemmebane.

– Vi skal klare å prestere mye bedre enn det vi har gjort. Vi vet hva som skal til for å ta dette hjem, og at vi har så mye mer å gå på enn det vi har fått bevist i kvartfinale så langt, påpeker Marinko.

 

ØIF har vært i slike situasjoner før. Det tror Marinko Kurtovic skal spille positivt inn.

– Det er ingen som ønsker å gjøre det lett for oss, slår han fast.

– I denne situasjonen har vi vært før. Vi har mer rutine enn dem i slike situasjoner. Nærbø har vært gode mot oss, men nok er nok nå. Vi skal klare å slå ut Nærbø på hjemmebane.

 

Og trener Kurtovic mener at guttene er klare. Nervene er lagt til siden.

– Ja, de er klare. Nervene glemmer vi. Sist hadde vi bra forsvar og det må vi fortsette med. Det er angrepsspillet som må opp, backene må gjøre jobben for at vi skal kunne få en bedre «flow» i spillet vårt, forklarer han.

Han etterlyser flere scoringer i etablert angrep, og bedre uttelling fra strek.

– Hjemme scorer vi i bøtter og spann, men borte er det et stressmoment. Vi skal videre til semifinalen, hele klubben VIL dit. Vi skal klare å få det til å stemme, slår han fast.