På søndag må vi levere på tribunen også! – ØIF Arendal

På søndag må vi levere på tribunen også!

Søndag skal alt avgjøres. Det er ingen som reiser fra Sparebanken Sør Amfi sånn passe fornøyd. På søndag er man enten i himmelen eller et sted det er ganske så varmt. Små marginer vil avgjøre og vi på tribunen kan gjøre forskjellen. Så legg sjenasne til siden og bli den beste versjon av deg selv! Gutta trenger det!

Nærbø har vist at de absolutt ikke kommer til å selge seg enkelt. Tvert i mot. Det er å forvente at onsdagens seier på hjemmebane mobiliserer ikke bare rekordmange jærbuer til Sørlandet på en gang, men også nok adrenalin i spillergruppa til å velte seriemesteren.

Det  er fansinerende å se hvor lite som skiller i norsk herrehåndball i enkeltkamper. Hvor lite som skal til for at forhåndsfavoritter velter. Se på Kolstads oppvåkning fra de «døde». Ikke vunnet en kamp etter VM-pausen. Så slår de Drammmen ut i kvartfinalen. Vinner to av to kamper. I den perioden hvor Drammne skal være best. Et Drammen som har haltet gjennom seriespill og ventet på sluttspillsmuligheter. Nå blir det ikke mer håndball før det er høst! Vi som ikke engang kommet ordentlig til våren ennå!

Sånn må det ikke gå med våre gutter. Og skal det skje er det behov for tidenes mobilisering av publikummere til Sparebanken Sør Amfi. Vi må svare opp på det publikumstrykket som Nærbø fikk kjenne i ryggen onsdag. Våre gutter trenger oss og vi vil ha håndball på Sørlandet til langt ut i mai!