– Jeg er villig til å gi høyrehånden min for denne klubben! – ØIF Arendal

– Jeg er villig til å gi høyrehånden min for denne klubben!

Jesper Munk er oppriktig glad for å fortsette sin håndballkarriere i Norge. - Det er sinnsykt godt samhold i klubben. Vi er en eneste stor familie. Spilleren, støtteapparat, alle rundt klubben og supportere er svært gode til å ta være på hverandre, forteller Jesper!

– Altså, jeg trivesl utrolig godt i Arendal. Til min store overraskelse er alle nordmenn noen fantastisk snille mennesker. Og både min samboer Sascha og jeg trivels utmerket i Norge. Vi har det fantastisk både på og utenfor håndballbanen.

Det er altså ingen tvil om at Jesper og Sascha Juul (venstrekant på Grane) har det godt i Norge, blant oss «fjellaper» som dansker liker å betegne oss..

– Jeg spiller på et lag med store ambisjoner og som gjør det godt. Og jeg har fått en rolle i laget som jeg trives like godt i. Bedre kan det nesten ikke bli.

Jesper har ikke bare en viktig rolle på banen.

– Jeg føler meg virkelig priviligert. Men en stor rolle ute på banen og med en tydelig posisjon også i garderoben. Her er det lov til å lufte sine tanker og påvirke overalt i klubben. Det er deilig, sånt liker jeg.

Og han ser ingen grunn til å forandre på dette fremover.

– Det er slik at jeg virkelig ikke har lyst til å «rykke» opp i dette og begynne på nytt i en annen klubb. Både jeg og Sascha har funnet oss godt til rette i våre respektive lag. Og med oppgaver utenfor vårt egen håndballspill som vi trives med.

Jesper Munk er imponert over ØIF Arendal-familien.

– ØIF Arendal er en eneste stor familie hvor alle tar vare på hverandre. Spillegruppa, støtteapparatet, laget og alle fantastiske folk rundt klubben. Det er en sinnsykt god klubb å være i. Og i spillergruppa finnes det ikke en spiller som ikke ville gitt høyrehånden for hverandre.

Stemningen i Sparebanken Sør er også noe vår danske venn vil trekke frem.

– Nå begynner stemningen i Sparebanken Sør Amfi å bli sånn vi elsker at det skal være. Et publikum som er entusiastiske. Ett lydnivå som virkelig hjelper oss som spiller på hjemmebane. Piping og «trøkk» når det trengs. Ellevill heiing når det er på sin plass. Vår hjemmebane er den absolutt beste i Norge, avslutter han med «trøkk» i hvert ord.

Så nå kan vi glede oss over en «fandenivolsk» danske på linja også i sesongen som kommer!