– Denne frihelgen skal jeg jaggu bruke til å slappe av – ØIF Arendal

– Denne frihelgen skal jeg jaggu bruke til å slappe av

Marinko Kurtovic ga sine elever en klar ordre etter treningen på fredag. - Bruk helgen til å samle overskudd og dropp trening, var budskapet.

Jesper Munk er en som innrømmer at han har vrient for å holde seg i ro, men at det denne helgen blir litt annerledes.

– Jeg er en som liker dårlig at  at det blir for rolig. Men denne frihelgen skal jeg jaggu bruke til å slappe av og gjøre andre ting, slår han fast med et smil.

Men tro ikke at Jesper av den grunn blir liggende på sofaen hele helgen.

Han har lagt noen planer.

– Jeg får besøk av lillebroren min i helgen. Han har bursdag og den skal vi feire når han er her, forteller han.

 

I tillegg kommer han ikke til å holde seg helt unna Sør Amfi heller. Samboeren, Sascha Juul, spiller nemlig for Grane, som spiller hjemmekamp lørdag ettermiddag.

– Den kampen skal jeg selvsagt se. Hun ser mine kamper og da må jeg prøve å få med meg hennes kamper når jeg kan. I helgen passer det godt å få med seg Grane, sier han.

 

Marinko Kurtovic forklarer hvorfor han beordret full hvile for spillerne i helgen.

– I den siste tiden har det vært ganske mye. Guttene trenger hvile, slappe av med familien og tenke på andre ting enn håndball. Da regner jeg med de har godt med overskudd når de er tilbake på trening på mandag, forklarer han.

 

Jesper Munk erkjenner at han like gjerne kunne ha spilt den andre kvartfinalen i helgen.

– Ja, det hadde ikke vært meg i mot. Jeg blir litt utålmodig av å gå rundt for å vente på kampen. Det blir masse trening i mellom. Jeg gleder meg til kampene kommer mer tettpakket igjen, smiler han.

ØIF vant første kvartfinale over Nærbø med 34-30. Jesper Munk trekker frem at ØIF vant på at de hadde mer rutine enn sine motstandere. Nærbø kom inn i kampen da ØIF roet ned, men at ØIF hadde kontroll på det som foregikk på sportdekket i Sør Amfi.

 

Selv om ØIF er favoritter, tar ikke Jesper noe for gitt foran den andre kvartfinalen. Vinner ØIF den, da er det duket for semifinale etter påske.

– Det er godt å vite at vi har siste kamp på hjemmebane, om vi ikke skulle gjøre jobben på onsdag. Vi møter Nærbø i det som etter min mening er Norges nest beste arena, bak Sør Amfi. Nye Loen er intim og flott, det liker jeg. Det er skikkelig god stemning der. Jeg gleder meg til den, sier han.