Oppdatering: Operasjon av Josip Vidovic har gått bra! – ØIF Arendal

Oppdatering: Operasjon av Josip Vidovic har gått bra!

ØIF Arendals ulykkesfugl, Josip Vidovic, er nå ferdig operert og har våknet opp etter narkose. Det meldes at operasjonen har gått bra og at han er ventet til Arendal i løpet av mandagen.

– Han har våknet opp. Og legen har sagt at operasjon har gått bra. Det var brudd og ankel ut av ledd.  I tillegg hadde det vært noen løse biter, forteller Sondre Paulsen som nettopp har snakket med ulykkesfuglen.

– Han våknet opp og hadde det etter omstendighentene fint. Når han våknet lå medaljen og gullsløyfe på senga, forteller Pauslen videre.

Det var lagkameratene som kjørte spillerbussen innom sykehuset og la igjen medalje og gullsløyfe.

– Han ba meg om passord til TV2 Sumo, han ville se kampen i natt før han sovnet igjen, smiler Sondre.

Josip Vidovic har allerede satt seg nye mål.

– Målet var å kunne sitte i et hjørne på gullfesten på Castell. Så lenge han ikke fikk være med i feiringen i bussen på vei til Arendal, refererer Sondre fra praten med Josip.

Avslutningen av kampen var spesiell for Josip. Ikke bare lå han på sykehuset. Men han «forlangte» å få følge kampen over telefon.

– Han måtte slå av telefon når vi lå under med 4 mål i andre omgang fordi han skulle til røntgen. Så kom sykesøstrene og sa at det blitt uavgjort igjen. Da fikk han følge sendingen litt. Det var imidlertid dårlig signal siste 2 minutter. Men at han var blitt seriemester, det fikk han med før narkosen førte han i søvn.

– Nå er han veldig lykkelig, selv om han gikk glipp av festen på bussen til Arendal. Norkosen ble imidlertid Josips seiersrus, ler Sondre.

Og nå har Kristina (Sondres kone) invitert Josip til å by hos familien Paulsen de nærmeste dager.

– Kristina har reservert gjesteværelse for å ta litt ekstra godt vare på han den første tiden, forklarer Sondre.

Så får vi se om Josip dukker opp på seiersfesten dere – det i seg selv bør være god nok grunn til å komme på Castelle mandag kl. 20.00!