Siste nytt om Josip Vidovic – ØIF Arendal

Siste nytt om Josip Vidovic

Josip Vidovic var uheldig å skadet seg å seriefinalen mellom ØIF Arendal og Elverum. Det ble dessverre et brudd i ankelen. Josip ligger i skrivende stund på operasjonsbordet. Første og svært usikre estimat på restitusjon var 6-8 uker. Men det er høyst usikkert.

– Mens vi holdt på å klaregjøre han til operasjon fulgte han seriefinalen over mobiltelefon. Det virket nesten som om han hadde mer vondt av ikke å være der med lagkameratene, fortalte sykehuspersonalet som tok i mot lagkameratene.

De hadde tatt busstuen via sykehuset i håp om å få overlevert seriegullet og noen gode klemmer.

Det lot seg ikke gjøre, for Josip fikk akkurat med seg at det ble gull før kan ble rullet inn til operasjon.

Så får vi håpe at restitusjon er så god at han er bokstavligtalt på beina innen sluttspillet er over. Det ville vært en skikkelig bonus!