Trives i rollen som joker i de viktige kampene – ØIF Arendal
André Bergsholm Kristensen.

Trives i rollen som joker i de viktige kampene

Han ble en viktig bidragsyter til at det ble 30-28-seier over Drammen og høster mye ros for sitt målvaktspill. Nå gleder han seg til gullkampen mot Elverum.

André Bergsholm Kristensen kom inn mellom stengene i andre omgang mot Drammen. Han fikk siste touchet på ballen i første omgang, da han reddet et straffekast fra Christian Spanne og sørget for at ØIF ikke var mer enn to mål bak ved halvtid.

Etter pause tok han over for Kristijan Jurisic, da rollene på en måte ble byttet om og Jurisic var den som kom inn på straffekast.

ØIF kom tilbake etter å ha ligget under med fem mål i starten av andre omgang (15-20), men en snuoperasjon med sju strake scoringer, sørget for at ØIF kom tilbake i kampen. Til slutt ble det 30-28-seier og seriefinale mot Elverum kommende søndag i Terningen Arena. 

 

Bergsholm Kristensen forteller at strafferedningen før pause ga ham selvtillit. Men den var ikke avgjørende for den gode omgangen han spilte. Han noterte 12 redninger totalt på 25 avslutninger på mål.

– Jeg starter jo andre omgang med å slippe inn fire-fem gjennombrudd, så den redningen på straffen hadde kanskje ikke så stor betydning. Men jeg klarer å hente meg opp. Vi får satt forsvaret og da kommer også redningene, forklarer André.

 

Han trives når det er noe som står på spill, som en slags joker.

– Det er gøy å stå under avgjørende situasjoner. Det er jo det som er spennende. Jeg trives når det er trykk og når jeg føler jeg kan bidra. Kampen mot Drammen var veldig gøy, smiler han. 

Selv om det var en utladning å slå Drammen, lover han at spillerne skal gjøre alt for å sikre gullet mot Elverum.

– Gullet skal med oss hjem til Sørlandet. Det blir skikkelig gøy på søndag. Håper at mange sørlendinger tar turen til Elverum. Jeg gleder meg veldig, slår han smilende fast.