Sparebanken Sør spanderer buss og inngangsbillett på 45 ØIF Arendal fans! – ØIF Arendal

Sparebanken Sør spanderer buss og inngangsbillett på 45 ØIF Arendal fans!

ØIF Arendals fantastiske hovedsponsor, Sparebanken Sør, og banksjef Sidsel Christiansen spanderer egen supporterbuss til Elverum førstkommende søndag. Og banken er ikke snauere enn at de også spanderer inngangsbilletten!

Når ØIF Arendal møter Elverum til seriefinale førstkommende søndag den 17. mars ønsker klubbens hovedsponsor Sparebanken Sør at utgangspunktet skal være så godt det er mulig. Og nå spanderer de altså en egen buss full av supportere til seriefinale på Elverum!

– Vi er så stolte av det guttene og klubben får til. Og har veldig lyst til å bidra til at flest mulig skal få mulighet til å oppleve kampen «live» og samtidig støtte våre fantastiske håndball-ambassadører i den avgjørende kampen, det forteller banksjef i Sparebanken Sør Sidsel Christiansen. Nå håper hun det blir mange sørlendinger som finner veien.

Og det er ikke bare bussturen banken byr på. De byr også på inngangsbilletten. – Dessverre er det ståplasser som gjelder nå. Det er kun slike plasser ledig. Men det er flotte plasser bak det ene målet med god utsikt til å heie frem ØIF Arendal, forteller Sidsel.

– Dette er aldeles enestående, skryter klubbens arrangementsjef Per Carsten Mickelsen. Strålende fornøyd med bankens påfunn. – Vi vet at det allere er to busser til med ØIF Arendal-supportere på tur til Elverum. I tillegg er det helt sikkert endel som reiser på egenhånd. Når banken så byr på dette sjenerøse tilbudet, kan vi virkelig komme til å sette preg på Terningen Arena i seriefinalen. 

Bussen går fra Sparebanken Sør Amfi (der ØIF Arendal spiller hjemmekamper) søndag kl. 12.00 og er tilbake ca. kl. 01.00 altså en time inn i mandagen.

– De som har lyst til å være med på melde seg via denne linken.

– Det er første mann til mølla-prisippet som gjelder. Så her gjelder det å være snar. Det forteller Per Carsten.

Han forteller også at de som får plass vil få beskjed første gang fredag ettermiddag. Så vil eventuelle etternølere få beskjed lørdag ettermiddag.

 

Påmelding gjør du her: Link til påmeldling