Meget godt humør på trening dagen derpå – ØIF Arendal
Kristian Jurisic og Josip Vidovic.

Meget godt humør på trening dagen derpå

Det var ikke mye håndballspilling for ØIF-guttene på treningen torsdag, dagen etter triumfen over Drammen. Alle tanker var rettet inn mot søndag og seriefinalen mot Elverum.

Smilene satt løst, latteren likeså. Spillerne kastet noen baller til hverandre og sendte avgårde noen skudd mot mål, men eller besto treningen av restitusjon, ledet av fysisk trener Hans Olav Uldal.

Spillerne gikk rundt og løste oppgaver to og to, et ledd i å trene konsentrasjon. Ellers ble det mye fotballspilling, der guttene hadde en liten intern fotballturnering, delt opp i tre lag med fem spillere på hvert lag.

– Slike treninger er viktige. Vi løper en del, men samtidig så koser vi oss. Det blir tøffere på fredag, men vi har ikke så mye tid til trening før kampen. Fredag legges taktikken, opplyser Josip Vidovic.

Eirik Heia Pedersen sikter seg inn på blinkene.

Han forteller om et meget godt humør på hele laget. Men tankene på triumfen over Drammen ble raskt erstattet av tankene om seriefinalen.

– Humøret er godt og jeg tror alle nå har rettet tankene mot søndag. Det er bare Elverum som står i hodet på oss. Sølvkampen er vi nå ferdig med, nå gjelder det gullkampen, fastslår Josip.

Alle er heltente før seriefinalen.

– Slik skal det være før kamper der noe står på spill. Gull er god motivasjon, smiler Vidovic.

 

Også Sander Simonsen likte å ha en trening der ikke håndballen sto så altfor sentralt.

– Adspredelse er greit og at vi ikke trenger å ha en økt som er så seriøs etter en kamp. Fint å kose oss og ha det litt gøy, påpeker han.

Han merker godt at det var kamp onsdag kveld, og at det var en kamp der det sto noe på spill. Han bekrefter det Vidovic sier, spillernes tanker er rettet mot Elverum.

– Alt vi gjør nå, handler om Elverum. Vi tenker konstant på den kampen. Det er det eneste som gjelder nå, opplyser han.

 

Han mener bestemt at Elverum er klare favoritter i seriefinalen.

– Vi er klare underdogs, er det klare budskapet fra Sander.

Det er flere grunner til det, ifølge høyrevingen.

– De har hjemmefordel og så er det bare å se på merittene laget har. De er klare favoritter, slår han fast.

Men Sander lover det skal være et ØIF-lag, i stigende form, som skal slå hardt fra seg.

– En periode hadde vi mye skader og slet. Når vi fikk folk tilbake, hevet vi oss mye. Inn mot kamp nå blir forberedelsene som de skal være, lover Sander.

Fotball på trening dagen etter seieren over DHK.