Olympiatoppen Sør skal hjelpe ØIF Arendal mot Champions League! – ØIF Arendal

Olympiatoppen Sør skal hjelpe ØIF Arendal mot Champions League!

Det er ikke så mye hverken klubb eller Olympiatoppen Sør ønsker å fortelle på forhånd. Men både spillere, sponsorer og interesserte er invitert til "kickoff" fredag 22. mars kl. 14.00 i Sør Amfi. Da starter nemlig prosessen.

Olympiatoppen Sør har, på forespørsel fra ØIF Arendal, sagt ja til å gå ombord i prosjektet «Champions League hele året». Og fredag den 22. mars har klubben invitert sine «nærmeste» til en «kickoff». Ja, eller invitasjon om hva dette innebærer.

ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, er henrykt over mulighetene.

– Vi er svært glad for å få Olympiatoppen Sørs kompetanse på laget. Vi er allerede i gang med et spennende prosjekt med dem, nå kommer et mye mer omfattende opplegg. Et opplegg som i tillegg til å involvere spillergruppe i større grad også vil by på spennende verktøy for oss trenere. Dette er etter vår oppfatning helt unikt. Vi gleder oss.

Sett av datoen folkens. Dette blir spennende.