Kl. 20.15 i kveld er det bare ett sted å være! – ØIF Arendal

Kl. 20.15 i kveld er det bare ett sted å være!

Er du lokalpatriot, arendalitt, austegd, sørlending? Vel kl. 20.15 i kveld er det bare ett sted å være. Det er i Sparebanken Sør Amfi. Når de stolte håndballherrer skal sloss for landelens ære. For å gjøre hele Sørlandets dominans i årets eliteserer i håndball toalt må det skje med din hjelp!

Seriegullet på damesiden våger vi å servere noe tidlig til våre søstre ennå lengre sør. Og med publikums hjelp håper vi at våre gutter skal bruke kvelden til å sikre sølvmedaljer på egen arena. Skal det skje må Drammen slås.

Og for alle som var i Drammenshallen når den motstatte kampen gikk, de opplevde hvilken enorm innflytelse ett tallrikt og entusiastisk publikum har på aktørene ute på banen. For med gratis inngang i kronekampen var Drammenshallen endelig «fullsatt» og med trøkk. Det inspirerte et skadeskutt hjemmelag til å sette våre gutter litt «ut». Det merket man underveis i kampen og ikke minst i den dramatiske avslutningen.

På samme måte har vi tidligere i år, sett publikum i Sparebanken Sør Amfi løfte våre gutter fremover på banen. Og vi har sett publikum influere på alt som har skjedd ute på banen. Det er nok å nevne den første returkampen mot tyrkisk motstander. Etter sabortasjen i første kamp. Klarer hjemmepublikum å løfte Sparebanken Sør Amfi opp på det nivået i kveldens kamp, så vil det være som å ha en ekstra spiller på banen – kampen igjennom!

Er du lokalpatriot, arendalitt, austegd, sørlending? Vel kl. 20.15 i kveld er det bare ett sted å være. Det er i Sparebanken Sør Amfi. Når de stolte håndballherrer skal sloss for landelens ære. For skal ØIF Arendal lykkes trenger vi din hjelp. Hjelp oss med å mobilisere! Og når du og dine venner er vel i hallen – i dag drømmer vi om tidenes stemningsrekord. I dag drømmer vi om at de svarte og røde skal oppleve å bli løftet opp og frem. Helt fra de starter oppvarmingen. Fra de kommer inn i hallen. Og til de hyller publikum etter kampen med en stor takk for samarbeidet!

Det suksessfulle samarbeidet!

Vel møtt!