Månedens lag: Drammen vs ØIF Arendal 3-0! – ØIF Arendal

Månedens lag: Drammen vs ØIF Arendal 3-0!

Heller ikke i februar var det ØIF Arendal-spillere på månedens lag i eliteserien for herrer. Men kanskje gjør nettopp fraværet av slike annerkjennelser til enkeltspillere ØIF Arendal til nettopp "månedens LAG"? Uansett var kun 4 av 84 stemmer til våre spillere!

ØIF Arendal-spillerne glimrer med sitt fravær på de månedlige kåringene av måndens spiller i Eliteserien. Noe som må bety at det er «laget» som er bra og gjør de gode resultatene. Mens onsdagens motstander, Drammen, kan skimte med hele 3 stykker på februar-laget!

I februar var det kun fire stemmer som havnet på våre spillere når eliteserietrenerne skulle stemme frem månedens lag. Det var en stemme til Sander L. Simonsen, en stemme til Laurits Mo Rannekleiv, en stemme til Josip Vidovic og en stemme til Sondre Paulsen.

Men tenk så deilig om seriegullet havnet i Arendal, til tross for at nesten «ingen» av våre spillere har vært innom månedens lag… Sist gang en ØIF Arendal spiller var på månedens lag var tilbake i oktober da André Lindboe ble med. I september var to av våre på laget, Sondre og Josip. siden har det vært helt tørke.

Her er måndens lag for febuar:

Målvakt, Joachim Christensen, Runar
Venstre kantspiller,Alexander Westby, Elverum
Venstre bakspiller, Thomas Boilesen, Drammen
Midtre bakspiller, Gøran Sørheim, Drammen
Linjespiller, Thomas Solstad, Halden
Høyre bakspiller, Emil Midtbø Sundal, Bækkelaget
Høyre kantspiller, Aksel Horgen, Drammen

Vi gratulerer!

Så mange spillere har klubbene hatt på månedens lag:

Elverum, 8 stk.
Drammen, 6 stk.
Kolstad, 6 stk.
Halden, 4 stk.
Bækkelaget, 3 stk.
ØIF Arendal, 3 stk.
Runar, 2 stk.
Fyllingen, 1 stk.
Haslum, 1 stk.
Nærbø, 1 stk.
Bodø, 0 stk.
Falk, 0 stk.