Drammen-kampen: Øyestad skolemusikkorps spiller til håndballfest! – ØIF Arendal

Drammen-kampen: Øyestad skolemusikkorps spiller til håndballfest!

Øyestad skolemusikkorps kommer fulltallige for å spille rundt onsdagens kamp når Drammen kommer på besøk. - Her skal dere få stemningsmusikk og vi håper at publikum blir med og danser samba, forteller primus motor Pernille Lindaas.

Onsdag er det toppkamp i Eliteserien. Det spilles om både SØLV- og GULLMEDALJER når Drammen kommer på besøk. Det er så rekordjevnt og dramatisk som det bare å mulig å få det. Og i anledning serieavslutning, spenning og underholdning, kommer Øyestad skolemuikkorps for å sitte en spiss på hele arrangementet.

– Hovedkorpset vårt er ungt og entusiastisk, og består av 15 unge musikanter, de fleste mellom 10 og 13 år, forteller primus motor Pernille Lindaas.

De entusiastiske musikantene skal få litt ekstra hjelp onsdag.

– Under kampen får de litt voksenhjelp, sånn at de kan løfte taket med gladmusikk! Dere får høre Olsenbanden, Bon Jovi og Boney M og masse mer. Kanskje klarer vi å mobilisere publikum med til å danse samba?

Det skal ikke stå på ramme for å lage skikkelig underholdning. Resten er opp til publikum og spillerne på banen!