Meget oppløftende nyheter fra Kenny – ØIF Arendal

Meget oppløftende nyheter fra Kenny

Kenny Ekman har vært under kniven og fått operert sin ødelagte tommel. Nyhetene han kommer med er verdt å få med seg for alle med hjerte i ØIF Arendal.

Den populære svensken har vært savnet i det siste, selv om han var med i kamptroppen mot både Haslum og Bækkelaget.

Mot Kolstad var han ikke i troppen. Da lå 31-åringen på operasjonsbordet og fikk fikset på sin vonde hånd og tommel, en skade som har holdt ham utenfor nesten hele sesongen.

 

Det har blitt mye alternativ trening for hans del denne sesongen. Det er ikke mange spilleøktene han har kunnet vært med på. Skader på bånd og sener i tommelen har sørget for at forsvarsgeneralen har sittet mer på tribunen enn han har vært på banen denne sesongen.

Han innrømmer at det ikke har vært noe spesielt morsomt å gå skadet så lenge. Og uvissheten av omfanget av skadet har også tært på.

 

Men nå ser det lysere ut, for prognosene fra legene etter operasjonen på onsdag, de var gode.

– Operasjonen var vellykket og legen var veldig fornøyd, smiler Kenny.

Det er meget gode nyheter for ØIF Arendal og Kenny Ekman, men kanskje ikke så gode nyheter for de lagene ØIF eventuelt må møte i et sluttspill.

– Det blir gips på meg i fire uker nå, men jeg kan være tilbake på banen om seks uker, forteller han.

 

Dermed bør det være en advarsel til de øvrige lagene.

Kenny er nemlig svært spillesugen nå. Han har gått skadet mer eller mindre sammenhengende siden november. Det gjør noe med en som er svært glad i håndball og som har meget lyst å være med på å bidra på banen for klubben.

– Når klarsignalet kommer, da er jeg klar, lover han – akkurat det både vi og fansen vil høre fra ham.

Advarselen er herved sendt ut til eventuelle motstandere …