Er optimist foran Trondheims-tur, men skade gir hodebry – ØIF Arendal

Er optimist foran Trondheims-tur, men skade gir hodebry

Marinko Kurtovic er klar til å ta med seg guttene til Trondheim for å kjempe om to nye poeng, men kan få hodebry når det gjelder skaden til Josip Vidovic.

For Josip Vidovic er ennå ikke helt klar etter sin hodeskade. Han beskrives av Marinko Kurtovic som meget usikker. Først før avreise blir det bestemt om han blir med til Trondheim, eller om han blir igjen hjemme i Arendal.

Josip spilte mot Haslum, men satt på benken mot Bækkelaget. Han pådro seg en hjernerystelse hjemme mot Dynamo Victor og har slitt siden.

 

ØIF reiser med i alt 13 eller 14 spillere til Trondheim.

Kolstad er et lag som ledet eliteserien en periode i første del av sesongen, men har etter at vår øverste liga til VM-pause, slitt meget tungt. Sju tap på rad har det blitt for laget som før jul var tittelkandidat.

– Sånt må vi ikke tenke på. Vi møter et lag som har underprestert etter jul. Jo flere kamper de spiller, jo nærmere kommer seieren, varsler Marinko Kurtovic.

Marinko trekker frem at ØIF-gutta ikke kan tenke på noen andre enn seg selv i forbindelse med kampen.

– Vi må tenke at vi reiser opp dit for å vinne, slår han fast.

 

Mange vi nok tenke at et Kolstad i dårlig form, kan bli en lett match, men en slik tanke avfeier Marinko.

– Nei, vi kan ikke undervurdere Kolstad. Det er et altfor godt lag til det. Serien er slik at eneren kan tape for tieren, vi må ha all fokus på oss selv nå, slår han fast.

Han likte det han så mot Bækkelaget, der attityden i starten av kampen var av et nivå vi knapt har sett hos ØIF-spillerne.

– En slik prestasjon er det som gjelder nå. Alle spillerne må opp på nivået fra BSK-kampen. Holder vi det nivået i 2×30 mot Kolstad, da skal Kolstad få det vanskelig. Jeg tenker ikke på historien, men å være offensiv for å få med oss to poeng hjem, understreker ØIFs hovedtrener.