Elverum, Vipers og ØIF Arendal troner på nettside-toppen! – ØIF Arendal

Elverum, Vipers og ØIF Arendal troner på nettside-toppen!

ØIF Arendal har utrolige 183 006 sidevisinger på klubbens nettside halveis i sesongen. Og som eneste klubb som ikke spiller Champions League troner ØIF Arenal på topp sammen med nettopp Champions League-klubbene Vipers og Elverum.

Selv om ØIF Arendals nettsider ikke når helt opp til Champions League-klubbene Elverum og Vipers er det jammen ikke langt unna. Elverum troner øverst med 230 206 sidevisninger, Vipers på god andre plass med like imponerende 208 032. Like bak kommer altså ØIF Arendal med 183 006 sidevisninger.

Ser man litt bak tallene blir ØIF Arendals tall ennå bedre. Sammenlignet med forrige sesong har klubben økt oppslutningen med 273%! Og ser man på antall økter har det vært en tredobling, 304%!

ØIF Arendal er også den klubben som poster flest nettsaker på nettsidene. Og tatt i betraktning at klubben hverken spiller Champions League eller har tilhold i en storby, så imponerer tallene ennå mer.

Summerer man sidevisningene til Elverum og ØIF Arendal kommer man ut på imponerende 413 212. Nesten nøyaktig 50% av herrehåndballens 839 257 sidevisninger.

Målingene er gjort i perioden 1. juni til 31. desember.