Marinko før BSK-kampen: – Nå begynner det å se riktig bra ut – ØIF Arendal

Marinko før BSK-kampen: – Nå begynner det å se riktig bra ut

Etter å ha ledet ØIF-guttene gjennom den siste treningen foran møtet med Bækkelaget, smilte ØIF-trener Marinko Kurtovic bredere enn på lenge. Han likte nemlig det han så av elevene.

Ting ser nemlig lysere ut enn det har gjort hele andre halvdel av sesongen for Marinko og elevene.

Etter å ha vært tynt besatt på trening i flere uker, begynner nemlig spillerne å komme tilbake på trening. Det har gitt bedre intensitet på trening, noe som har gitt seg utslag i bedre prestasjoner på banen. Seieren over Haslum (30-28) på onsdag var et bevis på at ting ser lysere ut for ØIF. Nå venter Bækkelaget på søndag.

– Vi er klare, lover Marinko.

– Mange melder seg på nå og vil spille. Det har gitt tøffere konkurranse om plassene, som igjen gir utslag på resultat på banen, forklarer han.

 

ØIF tapte to kamper på rad, i en periode da laget knapt hadde spillere på trening, i tillegg til et tøft program med kamper. Nå har ØIF vunnet to kamper på rad og er fortsatt med i gullkampen og kampen om et best mulig utgangspunkt foran sluttspillet.

– Nå ser det riktig bra. Flere på trening er alfa omega for å prestere. Det gjelder å ha fokus på oppgavene, i tillegg til å ha den rette attityden, melder Marinko, som skrøt etter kampen på onsdag for at spillerne nettopp hadde gitt svar på tiltale og vist den attityden som han har etterlyst.

– Hva med Bækkelaget – hva slags kamp kan vi få der?

– Vi har fokus på oss selv og har lagt ned den jobben vi kan i forkant. De er blitt analysert. Vi har sett svakheter som vi kan utnytte, og ting de er gode på som vi må prøve å gjøre dem dårlige på, forteller en litt hemmelighetsfull ØIF-trener.

 

Som vanlig blir nøkkelen å ha suksess bakover på banen.

– Får vi det til, da blir vi vanskelig å ha med å gjøre, slår han fast.

Herman Vildalen er klar på at det kommer til å bli en tøff kamp.

– Men det er viktig for oss å vise at vi bestemmer på egen hjemmebane. Forsvaret må sitte og de enkle målene på kontringer må komme. Det løsnet litt mot Haslum og med litt bedre presisjon, kan dette bli veldig bra, smiler han.