Lyst til å hjelpe ØIF i innspurten? Slik mener André Lindboe du kan gjøre det – ØIF Arendal

Lyst til å hjelpe ØIF i innspurten? Slik mener André Lindboe du kan gjøre det

Optimismen har aldri blitt borte i ØIF Arendal, selv om laget gikk på to tap på rad tidligere i vinter. To seire på rad har styrket troen på at det kan bli edelt metall til Sør Amfi. André Lindboe håper på hjelp ...

BER OM STØY: André Lindboe ber om full støtte fra publikum og enda mer folk i hallen i den viktige kampen mot Bækkelaget søndag.

Og det er ikke hvem som helst han ber om hjelp fra i innspurten. Foran søndagens kamp mot Bækkelaget håper han – og lagkameratene – at tribunene fylles og at det blir STOR stemning under oppgjøret.

– I serieinnspurten trenger vi all den hjelpen vi kan få. For å krige i toppen, trenger vi enda flere tilskuere og enda mer bråk fra tribunene. Det gir oss mer energi og gjør Sør Amfi til en fryktet arena, forteller venstrekanten dagen etter seieren over Haslum. 

 

Lindboe trekker frem hvor viktig støtten fra publikum er. Det står som seriegull og det å skaffe et best mulig utgangspunkt foran sluttspillet, der plassen i Mesterligaen deles ut.

– Vi er kjempeavhengig av publikum når det nå skal avgjøres. Se på torsdag. Da hjalp de oss tilbake. I mange tette oppgjør har de vært avgjørende for oss. De som er der heier oss frem. Det er så utrolig jevnt i toppen, der flere lag kan vinne. Støtten fra publikum kan avgjøre alt, forklarer Lindboe.

Lindboe sier han gleder seg til de siste kampene. ØIF er nummer to, to poeng bak Elverum, med Drammen som det tredje laget i gullkampen – poenget bak ØIF. Fyllingen er fire poeng bak ØIF og kan krige til seg medaljer til slutt. 

– Det er slike innspurter som er gøy. Nå er det spilt 18 runder og nå drar det seg til, smiler Lindboe.

 

Han trekker frem at det før sesonger var to-tre lag som var i ekspertenes vurderinger når det gjaldt en plass i toppen. Elverum var den store favoritten og Lindboes gamle leder altså serien med fire kamper igjen, men ØIF vil selge seg dyrt. Lagene møtes i den siste seriekampen i Terningen Arena på Elverum.

– Kolstad var også med i kampen lenge og meldte seg på (har tapt sine seks siste kamper riktignok og er ute av kampen nå). Nå står det mellom oss, Elverum og Drammen, men ingenting er bedre for norsk håndball enn at flere lag er med i kampen i serietittelen, mener Lindboe.