Elverum er selvsagt favoritter i den mest spennende serieavslutningen på lange tider! – ØIF Arendal

Elverum er selvsagt favoritter i den mest spennende serieavslutningen på lange tider!

Elverum leder serien med 2 poeng. Har vært mest stabil over flere sesonger. Har den mest rutinerte og brede spillerstallen. Det gjør dem til favoritter. Drammen har helt sikkert stilt sikte inn på seriegull med den beste formen av alle om dagen. Men tro ikke at ØIF Arendal ikke kan komme til å overraske - igjen!

Det snakkes om GULLkamper i Sparebanken Sør Amfi og med ØIF Arendal. Selvsagt gjør det det. Klubben ligger på andre plass i eliteserien. To poeng bak Elverum. Ett poeng foran Drammen. Da er man selvsagt offensive og tenker at så lenge det er mulig skal vi kjempe om gull!

Så får vi tåle at resultene mot Runar og Halden har flyttet favorittstemplet over til nettopp Elverum. Norsk herre håndballs flaggskip over mange sesonger. Klubben som elsker at vi andre tar utfordrer rollen så tydelig. Som finner energi i at de andre klubbene tør å tenke store tanker. Som over mange sesonger har visst at i det lange løp, har de alltid vært best. I det som teller mest har de til syvende og sist, hentet det «hjem» til Elverum. Både serie-, sluttspill og den gjeve Champions League-plassen. At Drammen har fått tilbake flere sentrale spillere og begynner å se virkelig skumle ut der de har spist seg inn på både Elverum og ØIF Arendal gjør drammenserne til reelle utfordrere med sto selvtillit om dagen. Og selvtillit skal man ikke kimse av. Det er ferskvare og det er noe spillerne som spiller i eliteserien trenger like mye som de som skal prestere i f.eks. Bringserien!

Og kanskje kan nettopp det siste kvarteret mot Haslum i går gi både spillere og publikum i Arendal troen på egne ferdigheter. For er det noe Marinko skråler høyt og mye om så er det nettopp «attityd». Og fra to ganger å ligge under med 5 mål, for så å komme tilbake å avgjøre alt til hjemmelagets fordel. Det er «attityd» det – det var rett og slett imponerende. Da var et fantastisk godt varsel om at ØIF Arendal er til å regne med igjen. Kanskje var det vendepunktet både vi utenfor og de på banen har ventet på?

Det første svaret på det får vi allerede førstkommende søndag i Sparebanken Sør Amfi, når Bækkelaget på desperat poengjakt kommer til Sørlandet for å utfordre oss! Tro ikke at det blir noen enkel oppgave. Men det må leveres for da lever gullhåpet, det fantastiske håpet om stolte øyeblikk hvor pur glede og ellevill jubel avslutter serien 2018/19!