BSK-kampen søndag: Norac sponsor inngangsbilletten til barn og unge! – ØIF Arendal

BSK-kampen søndag: Norac sponsor inngangsbilletten til barn og unge!

ØIF Arendal har noen fantastiske sponsorer. Søndag førstkommende, når Bækkelaget entrer Sparebanken Sør Amfi, spanderer klubbens hovedsponsor Norac inngangsbilletten til alle barn og unge som har på seg treningsdress, drakt eller rød/svart t-skjorte/genser. Tilbudet gjelder alle fra 16 år og yngre!

ØIF Arendals hovedsponsor Norac har tatt på seg spanderbuksene og sponser inngangsbilletten til alle barn og unge.

– Vi håper at alle som spiller håndball eller synes håndballer morsomt benytter anledningen til å fylle opp Sparebanken Sør Amfi. ØIF Arendal-gutta trenger all den hjelp de kan få i den fantastisk spennende sesonginnspurten, forteller Jan Sigurd Otterlei.

I likhet med alle i ØIF Arendal håper han på seriegull sesongen 2018/19.

– De som ønsker å benytte seg av tilbudet behøver ikke ta med billett, forteller Ole Aasen administrasjonssjef i ØIF Arendal. Alt de skal gjøre er å ta på seg sin egen treningsdress eller drakt. Eller ta på en rød t-skjorte/genser. Det fungerer utmerket som billett ved søndagens kamp. Og tilbudet gjelder alle fra 16 år og yngre.

Så da er oppfordringen til alle unge på Sørlandet – møt opp på søndag!