Her er sluttspurten – alt kan avgjøres i siste seriekamp – ØIF Arendal

Her er sluttspurten – alt kan avgjøres i siste seriekamp

Spenningen er stor foran sluttspurten i eliteserien. Hvem får best utgangspunkt foran sluttspillet? Her gir vi deg en aldri så liten guide til de gjenstående kampene.

Vi har gått gjennom de seks øverste lagenes kamper i de fire og fem siste serierunder for de respektive lagene. Og spenningen, den er vi sikker på vil leve til siste slutt.

ØIF kjemper sammen med Elverum og Drammen om seriegullet, men vi har valgt å ta med kampene til Fyllingen, Kolstad og Runar, som nå ligger som nummer fire, fem og seks. Alle disse tre lagene kan med en optimal avslutning være med i kampen om bronsemedaljene i serien til slutt.

 

Vi skal la det være opp til dere å avgjøre hvem som har det vanskeligste og det letteste programmet, men Drammen og Elverum i de to siste kampene for ØIF, det er vel noe av det vanskeligste en kan få på papiret, i alle fall om en skal basere det på tabellen for øyeblikket.

 

For under en måned siden kunne det se ut som Kolstad ville bli en virkelig tittelutfordrer, men trønderne har hatt en skikkelig nedtur etter VM-pausen, tapt seks kamper og er nå nummer fem. For Runar har det vært stikk motsatt. Tidligere ØIF-trener Leif Gautestad har ledet sine elever til fire seire på rad og tatt laget inn i sluttspillkampen. Med en god porsjon flaks og hell med resultatene i avslutningen, kan sandefjordingene ta seg opp til medaljeplass …

 

I kampen om seriegullet, kan Fyllingen bli en aldri så liten joker. Laget kjemper om medaljer selv, men kan også hjelpe ØIF til et enda bedre utgangspunkt foran sluttspillet, da både Elverum og Drammen skal til Bergen og Framohallen i løpet av sine siste kamper.

 

Og Elverum og Drammen møter også hverandre 6.mars i Drammenshallen, mens ØIF møter Drammen 13.mars og reiser til Elverum og siste serierunde 17.mars. Vi har med andre ord tre spennende uker, med mye neglebiting, grånende hår,  hyperventilering, fornektelse, håp og ikke minst, mange herlige håndballøyeblikk foran oss …

 

Her er oversikten, presentert etter plasseringen på tabellen for øyeblikket!

Elverum (27 poeng):

24/2      Haslum               B

3/3        Kolstad               H

6/3        Drammen          B

13/3      Fyllingen            B

17/3 ØIF Arendal           H

 

Drammen (26)

3/3        Fyllingen           B

6/3        Elverum             H

13/3      ØIF Arendal       B

17/3      Nærbø                H

 

ØIF Arendal (25)

27/2      Haslum               H

3/3        Bækkelaget        H

6/3        Kolstad              B

13/3      Drammen          H

17/3      Elverum             B

 

Fyllingen (21)

24/2      Runar                 B

3/3        Drammen          H

6/3        Halden               B

13/3      Elverum             H

17/3      Bækkelaget        B

 

Kolstad (20)

3/3        Elverum             B

6/3        ØIF Arendal      H

13/3      Nærbø                B

17/3      Falk                     H

 

Runar (20)

24/2      Fyllingen            H

27/2      Halden               H

6/3        Bækkelaget        B

13/3      Bodø                  H

17/3      Haslum               B