Russerne med bud på Hermann Vildalen! – ØIF Arendal

Russerne med bud på Hermann Vildalen!

ØIF Arendal ble nettopp slått ut av Dynamo Victor i Europacupen. Og selv om klubben holder til i en fattigere del av Russland, hindrer det ikke klubbens eiere fra å tenke offensivt. I dag tikket det inn en konkret bud på Hermann til ØIF Arendals daglige leder.

– Skulle vi slått til på budet og dersom Hermann Vildalen hadde hatt lyst til å spille i Russland, ville det blitt fryktelig god butikk på veldig kort tid, kommenterer ØIF Arendals daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Men nå er det slik at Hermann er en av hjørnesteinene i vår fremtidige satsning og da er det ikke særlig attraktivt å skulle sende han til en ny klubb. Dessuten er vel ikke Russland destinasjonen Hermann ville ønske at skulle være neste steg i hans karriere vil jeg tro.

Hermann Vildalen er like klar.

– Det er ikke aktuelt. Jeg har langsiktige ambisjoner med mitt enasjement i ØIF Arendal. Skal jeg til Russland må det være fordi ØIF Arendal spiller Europacup der også i fremtiden. Kommentarene kommer med et lurt smil.

Morsomt er det uansett at ØIF Arendal har attraktive spillere, selv om det nok ikke er så mange som ser for seg fremtidig spill i Russland.